Tre dagar är tre dagar

Som bekant så startade jag mitt livs första runstreak för tre dagar sedan. Anledningen var för att försöka väcka motivationen till träningen igen då den varit nästan helt borta. Jag har gjort många försök tidigare, utan resultat. Jag börjar komma underfund med varför.

Varje gång jag försökt väcka motivationen till liv så har jag sprungit på som om jag aldrig haft ett uppehåll. Så klart har det resulterat i en dålig känsla och med obehagligheter i kroppen flera dagar efter. Nu har jag lunkat på tre korta och lugna pass och det känns bättre än någon gång tidigare. Det är väldigt tidigt och svårt att säga att det är detta jag behövde, men så här långt känns det underbart.

Bjuder på lite bilder på platser jag passerade under dagens 30 minuter.

Tills nästa gång. Kör inte på för hårt och glöm inte njuta! Återkommer till helgen med denna veckas upplägg.

Att få springa i denna miljö 100 meter från hemmet!
Alla har vi en väg att följa.
Naturskönt
Vår egen skidbacken i kommunen
En glad löpare
Minigolf och friluftsbad
Sjöbo IP, konstgräsplanen
Tre dagar
2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras