Kan man köpa framgång? – Delvis säger jag.

För två veckor sedan var jag lite nere p.g.a. att jag mer eller mindre svikit mig själv. Mer om detta i inlägget ”Att lura dig själv – En stor fet förlust”. Men efter denna käftsmäll så reste jag mig starkare och stoltare. Två veckor har gått och den vändpunkt jag väntat på länge kom äntligen. Men vad har det med rubriken att göra? Just att köpa framgång. Tja inte mycket egentligen utan det var mest en uppföljning av föregående inlägg.

Att köpa framgång är väl egentligen inget som går att göra, eller? Det beror på lite hur man ser på det. Att direkt köpa framgång som en del gör klassas som fusk. Att t.ex. dopa sig. Ja det är köpt framgång och inte tillåtet. Men att däremot köpa ny utrustning som är bättre än den gamla är också ett sätt att indirekt köpa framgång.

Många gånger köper man lycka och lycka i sig kan helt klart leda till framgång. Jag har ett tag sneglat på en ny träningsklocka och tänkte egentligen inte byta förrän på vårkanten. Men jag fick ett extra erbjudande och då blev det investering direkt. Jag hade tidigare en av de bästa träningsklockorna för triathlon, men har nu en ännu bättre. Ett byte från Garmin Forerunner 920XT till Garmin Forerunner 935. Samma funktioner fast så många fler. En del funktioner som inte är nödvändiga utan mest kul lyx.

Nu är det ju inte så att jag springer en mil 5 minuter snabbare bara för att jag har ny klocka, absolut inte. Men jag får ut mycket mer fakta och statistik som på sikt kan hjälpa mig att bli en bättre löpare. Således köpt framgång. Oavsett vilket så innebär den nya klockan glädje. En ny kärlek har uppstått. Klockan ger jag fullt betyg i både layout och funktion.

Så här glad blev jag av den nya klockan 🙂

Må gott alla

2 kommentarer
  1. Finner man glädje och motivation i prylar, kläder osv så tänker jag: Varför inte? Tycker det var perfekt timing för dig att vända ”trenden”. Bra jobbat och väl skrivet som vanligt 🙂

    1. Tack Martin 🙂 Det värmer. Ja det liksom hög tid att det vände. Inte alltid lätt att få ordning på allt. Men nu kör vi framåt i 2019. Ser fram emot några härliga pass ihop 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras