En plan är en plan

En plan är en plan. Den ska man hålla. Förutsatt att inte några yttre omständigheter påverkar den. Då kan det stundtals vara lite svårt att hålla den. Det viktiga i det läget är att ändå ha planen kvar. Släpp den inte, gör bara avbrott iden. Släpper du den så finns det stor risk att du inte hittar tillbaka igen. I mitt fall så har en ljumske börjat bråka lite. Detta har hänt förut och jag vet att vila och minskad belastning läker det hela. Inte vara stilla, men kanske inte heller springa 20 km trail 😉

I fredags kom jag äntligen dock igång med löpningen till jobbet igen. Jag bor förvisso 50 km från mitt jobb, men jag tar bussen till Lund och springer till Malmö. Tyvärr får jag hoppa över passet denna vecka p.g.a. den där ljumsken. Men har gott hopp om att kunna springa igen nästa fredag.

Jag har ju mycket annat att göra, så sysselsättning lider jag ingen nöd på. Under slutet av augusti och fram till nu så har vår hall hemma gått igenom en ordentlig förvandling. Allt är bytt, golv, tak, väggar och inredning. Tyvärr tog jag ingen bild innan jag började riva, utan det finns endast en bild från en liten bit in i rivningen. Lite lister och en ny lampa är det som återstår att fixa.

En bit in i rivningen
Dagsfärsk bild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En tradition i vår familj är att när man satt första tapetvåden och den sitter rakt. Då tar man en whisky. Tyvärr passade det sig inte när det var gjort så jag sparade den till första raden golv i stället.

Helgen innehöll en liten utflykt till ”Lilla Monmatre”. En konstmarknad i Ystad, Skåne. Mycket trevligt med många utställare som visade upp sina alster och sålde dessa. Passade på att hälsa på en vän och köpa ett kort och lite fin rökelse av henne. Besök gärna hennes sida på Annika Eklind – Art and craft by Annika Eklind.

Ystadturen avslutades med att min kära hustru, Åse äntligen köpte sin första hatt. Jag har tyckt om att gå i hatt sedan lång tid tillbaka. Det är ett mycket trevlig plagg.

Vi avslutade veckan med att göra vår plikt. En skyldighet du som svensk medborgare har. Sedan att resultatet inte blev som jag önskat, det är en helt annan historia och den behöver inte berättas.

Önskar er en fin dag och ett fint veckoslut.

/Niclas

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.