Still going (running)

Det har gått snart 7 veckor sedan jag på vinst eller förlust drog igång en runstreak. Något jag som sagt aldrig trodde skulle hända. Jag har lite svårt för trender och sånt. Går min egen väg för det mesta. Gör sånt som jag tycker är kul, som många andra kan tycka är knäppt. Det går jag igång på. 😀

24 maj tog jag första rundan på något som just nu, konstigt nog, känns som det bästa jag gjort på länge. 47 dagar i rad har jag lunkat runt på rundor mellan 20-36 minuter. Jag valde från början att springa en fast tid i stället för distans. Då släpper pressen på tempo direkt. Lunka på dina minuter och var glad för det.

Jag inledde med totalt 3 timmar och 5 minuter första fem veckorna. Sedan la jag på 5 min/pass och nu springer jag 3 timmar 40 min/vecka. Total distans runt 33 km. Långt ifrån mina gamla distanser men längre än för ett par månader sedan.

Mitt hopparknä som jag inte visste hur det skulle reagera blir bättre och bättre. Rätt belastning och ett ändrat löpsteg har gjort vad det ska.

Miljön jag får vistas i gör det inte sämre heller. Bilder längst ned i inlägget 🙂

Må gott och var rädda om varandra.
/Niclas

Samlar kraft 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras