Snart tillbaka igen – med full kraft

Ja, det har varit väldigt tyst från mig den senaste tiden. Varför vet jag inte egentligen. Har ingen bra förklaring och anser att jag egentligen inte behöver ha det heller. Allt är inte svart eller vitt. Mitt emellan finns det diffusa och suddiga partier som ibland faktiskt kan vara riktigt bra. Men jag är snart tillbaka igen med kraft,  full kraft.

I skrivande stund händer det inte jättemycket, eller jo, det gör det ju egentligen men inte jättemycket av det jag vill ha jättemycket av. Sedan mitten av september har det varit full fart på jobbet och kompsaldot bara ökar för varje dag. Jag vet, att en dag eller två eller kanske t.o.m. tre kan jag ha nytta av de där timmarna.

Jag vill ha mycket att göra hela tiden. Både på jobb och utanför. Livet blir roligare och lättare då. Hela pusslet fungerade grymt bra fram tills i onsdags kväll efter simningen. Vi körde ett riktigt kul och utmanande distanspass och allt var frid och fröjd. Jag var ganska matt efter passet och somnade tidigt den kvällen. Vaknade på morgonen och hade samma känsla i kroppen. Matt, och det kändes som att jag hade dragit upp halva bassängen genom näsan. Lite pluggad och svårluftad var den allt.

Sedan dess har jag varit ganska stilla. Ja, det är inte nåt jag är bra på. På lördagen lyckades jag ändå med konststycket att få ihop drygt 12.000 steg utan att lämna tomtgränsen. Jag är själv både smått imponerad och förvånad. Det var poolstängningsdags och då blir det många steg runt bygget med reglar, plåtar, skruvar och annat som behövs för en lyckad stängning. En lyckad stängning resulterar oftast i en väldigt enkel uppstart till våren.

Framåt nu så bygger jag upp planen för vinterns träning och uppbyggnad inför 2019 som kommer att bli ett riktigt awesome år. Det är jag övertygad om. Längtar redan dit med stormsteg. Det kommer ett inlägg om tränings och tävlingsplanen för 2019 om några dagar. Kan avslöja att den innehåller en del tuffa mål, men det är de tuffa målen som ger mig inspiration till att köra på och utvecklas. Det och att det finns några stycken av er där ute som läser det jag delar med mig av.

Fram till dess så önskar jag er allt gott.

Hörs

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras